Verificare

 Ford MOT

Un mod sigur de a preveni un refuz ITP
Dacă maÅŸina ta este mai veche de 3 ani, atunci trebuie supusă controlului anual I.T.P. care să certifice îndeplinirea normelor standard în vigoare privitoare la siguranÅ£a traficului ÅŸi a mediului înconjurător. Unul din cele mai bune locuri pentru efectuarea acestei inspecÅ£ii obligatorii este unul din Dealerii autorizaÅ£i Ford.
Ford MOT
 

Ford Motorcraft – Pre-verificare I.T.P. – autoturisme

 
Gratuită
Ford Commercial Vehicle MOT
 

Ford Motorcraft Pre-verificare I.T.P. – autoutilitare

 
Gratuită
 
Pre-verificarea ITP este gratuită doar pentru autovehiculele Ford ÅŸi reprezintă o inspecÅ£ie sumară (la nivel vizual ÅŸi mecanic) a autovehiculelor; eventualele reparaÅ£ii necesare în urma acesteia reprezintă servicii contra cost ÅŸi se comandă separat. InspecÅ£ia ITP se face în service-uri autorizate în acest sens de Registrul Auto Roman.
 
Avantajele alegerii unui Dealer Ford
Scapi de griji:
  • Pre-verificare I.T.P. este extrem de riguroasă din motive ce Å£in de siguranÅ£a traficului. Din această cauză, este foarte posibil ca rezultatul testului să indice nevoia efectuării unor reparaÅ£ii suplimentare.
  • Cu Ford, poÅ£i fi sigur că aceste reparaÅ£ii se vor realiza cu respectarea strictă a standardelor, de către tehnicieni instruiÅ£i de Ford ÅŸi folosind piese originale Ford.
  • Acest lucru certifică faptul că perioada de garanÅ£ie nu va fi afectată, putând ajuta totodată ÅŸi la păstrarea valorii maÅŸinii în eventualitatea revinderii.
Ai informaţia la zi si poţi sa circuli din nou:
  • În eventualitatea unor reparaÅ£ii suplimentare, vă vom informa de fiecare dată.
  • Vă vom oferi preÅ£uri competitive ÅŸi suma totală exactă, însoÅ£ită de un desfăşurător detaiat (în scris) cu prestaÅ£iile efectuate ÅŸi sumele facturate. Acest lucru reprezintă un element din istoricul maÅŸinii menit să liniÅŸtească orice viitor cumpărător.
  • Dacă nu vă putem repara autoturismul în aceeaÅŸi zi cu pre-verificarea I.T.P, vă vom oferi prompt o altă programare.
  • Putem stabili de comun acord un moment potrivit pentru preluarea maÅŸinii.